Despre Noi

Toate produsele noastre sunt fabricate în acord cu standardele europene de calitate, în conformitate cu CE + ROHS. Ambele branduri sunt recunoscute pe piață, cumpărătorii noștri au căpătat încredere ca urmare a prezenței noastre pe piața românească . În aceasta perioadă noi am extins gama articolelor electronice și de uz casnic distribuite.

Astăzi, noi avem peste 3000 de clienți în Romania, iar distribuția articolelor noastre a depășit granițele țării, datorită succesului dobândit în cele doua decenii. În raport cu statutul nostru oficial, deținem propriul depozit de marfă , vehicule de transport marfă și unități service.

MISIUNEA NOASTRA

De a aduce și procura o gamă largă de produse (peste 2000) de folosință zilnică cu un grad înalt de calitate, la un preț foarte convenabil, adresându-ne în principal cumpărătorilor din clasa de mijloc și nu numai. Baza noastră largă de comercializare a fost eficientă datorită colaborării foarte bune cu partenerii din România. Este dovedit că am avut vânzări record în diferite zone geografice din România , succesul înregistrat datorită politicii eficiente de stabilire a prețurilor și a strategiei de vânzare.

DEFINITIE – AFACERI

DANYAL TEXTILE 2005 SRL este Importator direct, distribuitor en-gross, a unei game diversificate de articole nealimentare, după cum urmează:

Produse electrocasnice

Avem o gamă variată de: mixere, storcătoare de fructe, filtre de cafea, râșnite de cafea, mașini electrice de tocat , fripteoze, sandwich maker, prăjitoare de pâine, aspiratoare de praf, fiare de călcat cu abur, uscătoare de par, calorifere electrice, plăci de întins părul, ventilatoare de tavan, ventilatoare cu suport, aer condiționat, veioze, fierbătoare electrice, plite electrice, etc.

Articole uz canic

Aducem diferite articole de uz gospodăresc precum: mixere manuale, mașini de tocat, set cuțite, set tacâmuri, tigăi teflon și otel, tigăi tip grătar, oale sub presiune, oale aluminiu, ceasuri decorative, seturi căni+ farfurii, termosuri, set condimente, presă usturoi, tirbușon, cântare de bucătărie și de baie, etc.

Articole electronice

Ceasuri cu radio, ceasuri de perete, boxe, DVD player, sistem home cinema, MP3 player, radio, casetofon auto, etc.

Articole copii, sport, diverse

Distribuim biciclete pentru adulți și copii, triciclete, role,jocuri video, premergătoare, trotinete, umbrele de grădină, umbrele de plajă, umbrele de ploaie. Avem propriul serviciu de asamblat biciclete și accesorii de biciclete în unitatea noastră.

REALIZARI

Tendinta ascendenta de crestere a magazinului DANYAL TEXTILE 2005 SRL

se datoreaza echipei dinamice si dedicate de management. In perioada urmatoare dorim sa cucerim noi zone comerciale .

Date firma

DANYAL TEXTILE 2005 SRL

Cod Unic de Inregistrare: RO17880236

Nr. Registrul Comertului (J):23/2137/2007

Adresa : Str Galata, nr 46, Oras Voluntari, Ilfov
Email: office@myhomez.ro
Program de lucru : L-V | 08:30 – 16:30
Telefon : +40735054406