CATEGORII DE PRODUSE

Despre Noi


Toate produsele noastre sunt fabricate in acord cu standardele europene de calitate, in conformitate cu CE + ROHS. Ambele branduri sunt recunoscute pe piata, cumparatorii nostri au capatat incredere ca urmare a prezentei noastre pe piata romaneasca . In aceasta perioada noi am extins gama articolelor electronice si de uz casnic distribuite.


Astazi, noi avem peste 3000 de clienti in Romania, iar distributia articolelor noastre a depasit granitele tarii, datorita succesului dobandit in cele doua decenii. In raport cu statutul nostru oficial, detinem propriul depozit de marfa , vehicule de transport marfa si unitati service.

MISIUNEA NOASTRA

De a aduce si procura o gama larga de produse (peste 2000) de folosinta zilnica cu un grad inalt de calitate la un pret foarte convenabil, adresandu-ne in principal cumparatorilor din clasa de mijloc si nu numai. Baza noastra larga de comercializare a fost eficienta datorita colaborarii foarte bune cu partenerii din Romania.. Este dovedit ca record in diferite zone geografice din Romania , succesul inregistrat datorita politicii eficiente de stabilire a preturilor si a strategiei de vanzare.

DEFINITIE – AFACERI

 DANYAL TEXTILE 2005 SRL este Importator direct, distribuitor engros, a unei game diversificate de articole nealimentare, dupa cum urmeaza:

Produse electrocasnice

Avem o gama variata de: mixere, storcatoare de fructe, filtre de cafea, rasnite de cafea, masini de tocat electrice, fripteoze, sandwich maker, prajitoare de paine, aspiratoare de praf, fiare de calcat cu abur, uscatoare de par, calorifere electrice, placi de intins parul, ventilatoare de tavan, ventilatoare cu suport, aer conditionat, veioze, fierbatoare electrice, plite electrice, etc.

Articole uz canic

Aducem diferite articole de uz gospodaresc precum: mixere manuale, masini de tocat, set cutite, set tacamuri, tigai teflon si otel, tigai tip gratar, oale sub presiune, oale aluminiu, ceasuri decorative, seturi cani+ farfurii, termosuri, set condimente, presa usturoi, tirbuson, cantare de bucatarie si de baie, etc.

Articole electronice

Ceasuri cu radio, ceasuri de perete, boxe, DVD player, system home cinema, MP3 player, radio casetofon auto, etc.

Articole copii, sport, diverse

Distribuim biciclete adulti si copii, triciclete, role,jocuri video, premergatoare, trotinete, umbrele gradina, umbrele plaja, umbrele ploaie. Avem propria noastra instalatie de asamblat biciclete si accesorii de biciclete in unitatea noastra.

REALIZARI

Tendinta ascendenta de crestere a magazinului  DANYAL TEXTILE 2005 SRL

 se datoreaza echipei dinamice si dedicate de management. In perioada urmatoare dorim sa cucerim noi zone comerciale .

Date firma

DANYAL TEXTILE 2005 SRL


Cod Unic de Inregistrare: RO17880236

Nr. Registrul Comertului (J):23/2137/2007


  •     Adresa : Str Galata, nr 46, Oras Voluntari, Ilfov
  • Email: office@myhomez.ro
  • Program de lucru : L-V | 09:00 - 17:00
  • Telefon : +40735054406