CATEGORII DE PRODUSE

Termeni si Conditii


VA RUGAM CITITI CU ATENTIE SI INTEGRAL INAINTE DE A VIZITA SITE-UL. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZARE VA RUGAM SA NU VIZITATI ACEST SITE DE INTERNET SI/SAU SA-L PARASITI IMEDIAT. CONTINUAREA VIZITARII SITE-ULUI IMPLICA AUTOMAT ACCEPTAREA CONDITIILOR DE MAI JOS.

I. CONDITII DE UTILIZARE

DANYAL TEXTILE 2005 SRL

 a creat acest site care poate fi vizitat gratuit la adresa www.myhomez.ro , in vederea oferirii de informatii generale publicului larg despre firma DANYAL TEXTILE 2005 SRL

 , produsele comercializate in România, distribuitorii autorizati ai produselor etc.

Orice persoana va decide in mod liber daca doreste sa viziteze site-ul. Vizitarea site-ului implica in mod automat si implicit acordul vizitatorului cu aceste conditii de utilizare. De asemenea prin vizitarea site-ului persoana in cauza aceepta ca aceasta vizitare se face exclusiv intr-un mod corespunzator cu legislatia romana aplicabila.

Daca nu sunteţi clientul nostru şi sunteti interesat de un anumit produs aflat pe pagina noastra de internet va rugam sa ne contactati .

Anumite informatii despre produse, ilustratii si imagini continute în acesta pagina de internet au fost pregatite cu titlu de prezentare generala pentru o folosinta generala pentru paginile de internet ale firmei noastre. Exista insa situatii în care unele produse nu sunt disponibile temporar . Firma noastra nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la exactitatea datelor, imaginilor si a informatiilor prezentate cu titlu exemplificativ pe site. In vederea obtinerii de informatii exacte orice persoana trebuie sa ne contacteze telefonic.

II. ANGAJAMENTUL VIZITATORULUI SITE-ULUI

Orice persoana care acceseaza, vizualizeaza sau viziteaza site-ul se obliga sa foloseasca site-ul in stricta conformitate cu aceste conditii de utilizare si intr-o maniera corespunzatoare si legala si numai in scopuri legale.

III. MODIFICAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE

E.T. 2000 IMPEX isi rezerva dreptul oricand sa completeze, actualizeze, schimbe, modifice sau sa stearga orice informatie de pe site, precum si oricare sau toti termenii si conditiile de utilizare, sau sa impuna noi conditii sau termeni de utilizare. Orice astfel de amendamente, schimbari, modificari, stergeri sau adaugari vor fi efective imediat cu notificare prin afisare pe site. Orice vizitare a site-ului de catre orice persoana dupa o astfel de notificare va constitui acceptarea de catre utilizator a acestor schimbari, modificari, adaugari sau stergeri.

Firma noastra isi rezerva dreptul oricand sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze vizitarea in parte sau in totalitate a site-ului in orice moment, pentru orice motiv sau fara nici un motiv, si fara nicio notificare sau obligatie.

IV. LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizatorul accepta ca folosirea site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate produsele, continutul si paginile de internet sunt prezentate cu titlul informativ si exemplificativ, fara nici o promisiune sau garantie de nici un fel.

Utilizatorul nu va avea nicio pretentie fata de DANYAL TEXTILE 2005 SRL

 , aceasta aplicandu-se oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare, etc.

Utilizatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al clientului.

V. DREPTURI DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Acest site este proprietatea DANYAL TEXTILE 2005 SRL.

DANYAL TEXTILE 2005 SRL  acorda gratuit dreptul de accesare si vizitare a site-ului sau oricarei persoane cu capacitate deplina de exercitiu care este interesata. E.T. 2000 IMPEX  detine toate drepturile de autor cu privire la textul, imaginile, fotografiile, graficele, fisierele animate si aranjarea lor pe site. Acestea nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri. Orice vizitator se obliga sa nu modifice, publice, transmita, transfere, vanda, reproduca, distribuie, furnizeze, expuna, sau sa exploateze comercial in vreun fel orice continut sau sa incalce marca VICTRONIC care este marca inregistrata.

VI. MARCI INREGISTRATE

Denumirea VICTRONIC si logo-ul VICTRONIC sunt denumiri si marci înregistrate protejate. Utilizarea acestora necesita consimtamantul scris, expres si neechivoc al. Orice utilizare neautorizata a marcii va fi sanctionata conform legii. DANYAL TEXTILE 2005 SRL   detine de asemenea si alte marci întregistrate protejate.

VII. LEGEA APLICABILA

Prin accesarea acestui site, vizitatorul accepta ca orice disputa legata de acest site este guvernata exclusiv de legislatia romana, iar vizitatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a insantelor judecatoresti din Romania. Acest site internet poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. DANYAL TEXTILE 2005 SRL   nu ofera nicio asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.