CATEGORII DE PRODUSE

OALA SUB PRESIUNE PC12---12 LITRI

  • Cod produs: PC12
  • OALA SUB PRESIUNE PC12---12 LITRI

0

Citeste opiniile clientilor.

Disponibilitate produs:

Distribuie:

  • 140,00 lei


Oala sub presiune este din inox de calitate 18/10, încălzeşte rapid şi fierbe în timp record alimente care în mod normal necesită fierbere îndelungată. Oala are bază triplă, incapsulată şi este dotată cu 2 supape de siguranţă.

Oala sub presiune este o ustensilă indispensabilă din bucătăria oricărei femei moderne. Este indicat sa folosiţi o oală cu fierbere sub presiune mai ales in cazul reţetelor care au un timp de preparare mai mare de 45 de minute Oala sub presiune scade timpul de pregătire a mâncării datorită temperaturii mai ridicate care se creează în interior.

Alimentele gătite în oala sub presiune îşi păstrează vitaminele şi mineralele, mâncarea fiind mai gustoasă şi mai sănătoasă.

Se poate folosi pe orice tip de sursă de căldură, inclusiv pe plita cu inducţie. Se poate spăla în maşina de spălat vase.

Pentru a se evita presiunea şi temperaturile foarte înalte, coacerea se poate regla printr-o valvă de siguranţă, aceasta fiind principala inovaţie tehnică a oalei sub presiune. În cazul unei presiuni excesive, valva se va ridica şi va permite eliminarea vaporilor de abur şi a picăturilor de apă.

Avantajele folosirii oalei sub presiune: Cel mai important avantaj este, cu siguranţă,  economia de timp. Consumul de energie se reduce, deoarece pierderile de căldură sunt minime si coacerea se face la foc mic. De asemenea, oala sub presiune ajută în general la păstrarea diferitelor substanţe nutritive, iar pentru pregătirea alimentelor se folosesc cantităţi mai mici de grăsime şi apă. 

Reguli pentru folosirea corectă a oalei sub presiune: Evitaţi să umpleţi prea mult oala, pentru ca alimentele sa nu astupe valva de sigurantă. Incercaţi să nu depăşiţi 2/3 din capacitatea totală a oalei. Deschideţi capacul oalei numai când şuieratul a dispărut, arătând că presiunea din interior e egală cu aceea din exterior, spălaţi bine oala, mai ales in zona garniturii, evitând sa folosiţi materiale abrazive sau care conţin clor.

Dimensiuni 26 x 26 x 36 cm

Capacitate 12 L

RECOMANDAT DE:

RATINGUL PRODUSULUI:

0 din 5

Bazat pe 0 review-uri

IMPARTIREA RATINGULUI

RATING-UL TAU

Detii sau ai utilizat produsul? Ce rating i-ai acorda?

adauga

Adauga un review la acest produs:

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Captcha